Contact: +31(0)653665717

Voorkom slijtage aan uw golf shafts

Gepubliceerd door info@theprogolfshop.nl op

De grootste boosdoener is de draagtas,

De draagtas is erg handig met name in de winter periode maar pas op met de slijtage van de shaft! Ik krijg veel reparaties doordat de shaft dicht bij de hosel is versleten en uiteindelijk breekt, door het slingeren van de club veroorzaakt door het dragen van de tas ontstaat er wrijving wat werkt als heel fijn schuur papier. In het begin zal alleen de verf van de shaft verdwijnen maar naar verloop van tijd zal de shaft dunner en dunner worden waardoor de shaft uit eindelijk breekt.

Wat kan ik hiertegen doen?

Om de slijtage te voorkomen kan je een stuk tape of een sticker op de plek waar de slijtage ontstaat plakken zodat de slijtage op de tape is en niet op de shaft. Nadeel is wel dat de sticker of tape vaak vervangen moet worden!

Uiteraard is het vervangen van de draagtas voor een cartbag is ook een optie šŸ˜‰

Categorieƫn: Golf Info